Search
 

Despre Noi

Te învățăm să creezi machiaje profesionale. Învață alături de profesioniștii noștri și află cum poti avea cliente încă din prima zi după absolvirea cursului

Școala de machiaj Beauty Make-up Artistry

Scoala de machiaj Beauty Make-Up Artistry și-a deschis porțile în 2015
și s-a axat pe calitate încă de la început.
Ne-am dorit să lucrăm cu un numar restrâns de studente, pentru ca trainerii noștri să se poată concentra pe fiecare studentă în parte.
Investim permanent în cele mai bune produse de machiaj de la SLA Paris și pensule Roubloff. Mai mult, modelele care ne trec pragul sunt demachiate și au parte de îngrijirea pielii înainte de machiaj cu produse dermato-cosmetice profesionale  de la Juliette Armand.

Punctul nostru forte sunt cursurile intensive, dar organizăm și cursuri speciale pe perioada weekend-ului sau after-work.
Cursurile noastre au cele mai căutate tematici și tehnici pentru studenții avansați.

Diploma obținută la absolvirea cursului este acreditată cu 220 ore pentru ca studentele noastre să poată beneficia de discount-uri la cele mai importante brand-uri de machiaj.

Te invităm să ne faci o vizită la școală să cunoști echipa.

Trainerii Școlii noastre

La Școala de machiaj Beauty Make-up Artistry vei găsi cei mai buni Make-up Artiști, traineri cu experiență, dornici să vă împărtașească din tainele meseriei
Scoala de machiaj Beauty Makeup Artistry

Andreea Anton

Make-up Artist, Trainer

Un trainer cu o experiență de mai bine de 10 ani în machiaj, cu un portofoliu bogat, presărat cu numeroase vedete și figuri mondene. Îi place perfecțiunea și asta se poate observa ușor prin munca studentelor ei.

Scoala de machiaj Beauty Makeup Artistry

Bianca Văduva

Make-up Artist, Profesor al Cursului NATURAL

Bianca face parte din prima grupa a studentelor noastre. Deși ai zice că este foarte tânără, Bianca este foarte ambițioasă și talentată. În prezent Trainer al școlii noastre, implicarea ei este cu atât mai mare cu cât ăși dorește să demonstreze că se poate realiza orice cu pasiune, talent și multă muncă.

Bianca Văduva este minunată și cea mai tare, un bun profesor!

Catalina Dana

Îți mulțumesc din suflet, Bianca. Atentă la detalii, un make up care mă pune în evidență perfect! Ești minunată! Recomand cu încredere!

Andreea Manuela

Bianca Văduva este The best! O mână de aur care poate scoate în evidență trăsăturile frumoase ale tuturor.

Denisa Chirca

Produsele noastre

Toate produsele Școlii Beauty Make-up Atristry sunt profesionale, începând de la tratarea și pregătirea tenului pentru machiaj și terminând cu produsele de make-up și de aplicare a lor.

Juliette Armand

Unul dintre cele mai populare branduri dermato-cosmetice din România și cel mai recunoscut în tratarea acneei. Juliette Armand se remarcă prin produse de top pentru îngrijirea pielii și/sau vindecarea afecțiunilor acesteia.
Un machiaj frumos vine întotdeauna împreună cu un ten sănătos.

SLA Paris

Brand francez binecunoscut pe piața internațională, SLA Paris se caracterizează printr-o calitate deosebită a produselor. Pigmenți de culori ușor de blenduit, fonduri de ten cu acoperire mare și un finish natural și cele mai îndrăgite rujuri mate de lungă durată.
SLA Paris este brandul de încredere al make-up artiștilor din România, cu o gamă variată de produse.

VEZI PRODUSELE

Roubloff

Calitate în cursurile noastre până la cele mai mici detalii.
Roubloff este brandul de pensule pe care toți make-up artiștii îl îndrăgesc. Fabricate manual și gândite de către experți în domeniu, pensulele Roubloff sunt indispensabile într-un machiaj de excepție.
Lucrezi ca un profesionist încă din prima zi a cursului.

VEZI PRODUSELE

Machiaje profesionale create chiar de tine

După absolvirea cursului, vei putea crea machiaje profesionale alături de Make-up Artiștii școlii noastre la prezentări de modă.

Trainerii noștri vor fi alături de tine pas cu pas, pentru ca tu să devii
un adevărat profesionist.
Cu o experiență bogată câștigată cu ocazia evenimentelor mondene la care participă, Make-up Artiștii școlii sunt atenți la fiecare machiaj realizat de tine și sunt gata să îți împărtășească din tainele meseriei lor.

Cursuri